Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ   19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013
         - Ενω ο ποδοσφαιριστης των παλαιμαχων Καστοριας ΤΣΙΑΤΣΟΣ ΠΕΤΡΟΣ σε καθε αγωνα εξασκει  διαρκως τις φωνητικες του χορδες,δικαιως και αδικως,προς τους συμπαικτες του,ο ποδοσφαιριστης του Λιβαδερου ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ ζητησε αλλαγη απο τον προπονητη του στο 10λεπτο του αγωνα ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΛΙΒΑΔΕΡΟ,φοβουμενος οτι η αιθαλομιχλη του γηπεδου της Μαυροπηγης θα επηρεασει τις δικες του φωνητικες χορδες,μιας  και ειναι τραγουδιστης!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.....Μηπως ο ΤΣΙΑΤΣΟΣ  θα πρεπει  να αρχισει το τραγουδι?????????
         -Δευτερη συνεχομενη  αποτυχια του ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ και το σημαντικοτερο  για την ομαδα ειναι να επιβεβαιωθει αυτοματα απο ολους, η στηριξη στον προπονητη και  ποδοσφαιριστη ΗΛΙΑ ΓΑΓΑΛΗ.Ειναι ολοι σιγουροι οτι με τις οδηγιες του εμπειρου ασου,συντομα οι αγωνες του θα δικαιωθουν.
        -Μηπως τελικα τα σοκολατακια που κερασαν οι ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ  στους φιλοξενουμενους του ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ,πριν την εναρξη του αγωνα,θα επρεπε να τα τρωγανε αμεσως?????????????
        -Εντυπωσιακη η πρωτη εμφανιση στο δευτερο 45 λεπτο  του  τερματοφυλακα  της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜΟΥ.Η απιστευτη αποκρουση του, σε ενα κρισιμο σημειο του αγωνα  αλλα και η συνεχης καθοδηγηση προς τους συμπαικτες του,εδειξαν τα πρωτα  δειγματα οτι προκειται για σπουδαια μεταγραφη.
      -Το γεγονος οτι στον αγωνα ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ -ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ανεβηκαν οι τονοι και ειδαν την κοκκινη καρτα  δυο εμπειροι ποδοσφαιριστες(ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ-ΚΟΡΜΑΡΗΣ),δεν εμποδισε τους ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΟΖΑΝΗΣ να παραθεσουν στην ομαδα της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ενα απιστευτο δειπνο,μεσα σε αριστο κλιμα.Την τιμητικη του  ειχε ο ΗΛΙΑΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ  που συναντησε  συμπαικτες του στην ομαδα της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, μετα απο  σχεδον 20 χρονια!!!!!!!
      -Οι Παλαιμαχοι Αιανης θελουν να ευχαριστησουν τους Παλαιμαχους Εορδαιας και προσωπικα τον Παλαιμαχο ποδοσφαιριστη Νικο Κατακαλιδη για τη φιλοξενια και το ενδιαφερον που εδειξαν για τον τραυματισμο του Γιωργου Τζημολακα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου