Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Το Λιβαδερό είναι ένα από τα μεγαλύτερα χωριά της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, που αν και είναι από τα πλέον απομακρυσμένα από την Κοζάνη και σε υψόμετρο 1000 μέτρων, διατηρεί αρκετό νέο κόσμο, υποφέρει όμως και ειδικότερα τη σημερινή εποχή από την ανεργία. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει πάρα πολλούς ξενιτεμένους στην Ελβετία, Γερμανία, Αυστραλία, Αμερική και σε άλλες χώρες.
 Το 1975 ιδρύθηκε ο Αθλητικός Σύλλογος ‘‘ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ’’ και συμμετέχει ανελλιπώς μέχρι σήμερα στα τοπικά πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Κοζάνης. Φέτος συμμετέχει και στο πρωτάθλημα παίδων, αλλά και στο πρωτάθλημα παλαιμάχων που διοργανώνει για δεύτερη φορά η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
 Ο Σύλλογος των παλαιμάχων Λιβαδερού ευχαριστεί την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη μας κ. Γεώργιο Δακή, αφενός μεν για την διοργάνωση του πρωταθλήματος παλαιμάχων για δεύτερη φορά και αφετέρου για την όλη συμπαράστασή του στο Σύλλογό μας όποτε χρειάστηκε, και τελευταία για την οικονομική βοήθεια σχετικά με την αμοιβή των γιατρών και των διαιτητών για την διεξαγωγή των αγώνων. Τέτοιες ενέργειες μας δίνουν κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε και είναι άξιες επαίνου.
Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Παλαιμάχων
                                    ‘‘ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ’’

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου