Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΙΑΝΗΣ-ΑΕΠ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ 1-2
Την ήττα γνώρισαν οι παλαίμαχοι Αιανής στην έδρα τους από την ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ. Σε ένα έντονα φορτισμένο από συγκίνηση κλίμα λόγω του πρόωρου και άδικου χαμού του φίλαθλου των παλαιμάχων Γιάννη Παρτάλα (Ρίγκο), ο αγώνας ξεκίνησε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του. Στο καθαρό αγωνιστικό κομμάτι οι παλαίμαχοι της Αιανής μπήκαν μουδιασμένα στο παιχνίδικαι αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες της ΑΕΠ και κατάφεραν να προηγηθούν με το γκολ του Ασλανίδη. Στη συνέχεια η ομάδα της Αιανής άρχισε να ανεβαίνει και έχασε κάποιες ευκαιρίες με πιο χαρακτηριστική το οριζόντιο δοκάρι του Τζημολάκα με σουτ έξω από την περιοχή. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Αιανή να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια με προβολή του Μαυρέλη μετά από ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα Μούσιου σε κόρνερ του Τζημολάκα. Η Αιανή συνέχισε να πιέζει τους αντιπάλους χωρίς να καταφέρει να πετύχει δεύτερο γκολ, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού κατάφεραν να προηγηθούν και τελικά να κερδίσουν το παιχνίδι με ένα φανταστικό γκολ του Παπαδόπουλου με σουτ χωρίς να σκάσει η μπάλα κάτω πολλά μέτρα έξω από την περιοχή.
Συγχαρητήρια στον διαιτητή της αναμέτρησης κ.Ζούγρα και τους βοηθούς του για την άριστη διαιτησία τους.
Η Αιανή αγωνίστηκε με τους: Μητσιάκο, Καρπενήση Ε.,Καραμανώλα, Καρπενήση Α.,Κοκκώνα, Πελέκα, Γκόντορα, Μαυρέλη, Κύρινα, Τζημολάκα, Πλακούτση (Γκουλιάφα, Μαυροδήμο, Γκουρτζιούμη, Ντούμπα, Νάνο, Μπαλιάκα).
Υ.Γ. Μετά τη λήξη του παιχνιδιού γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι ξεκουράστηκαν πίνοντας καφέ στο καφενείο της οικογένειας του Γιάννη Παρτάλα προς ανάμνησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου