Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Η... απονομή του Πρωταθλητή Παλαιμάχων Δυτικής Μακεδονίας, Πυρσός Γρεβενών και των Βετεράνων Εορδαίας και ΠΑΣ Φλώρινας!

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με την λήξη του 1ου πρωταθλήματος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών διοργανώσε την Κυριακή 30 Ιουνίου 2013 και ώρα 19:00 αγώνα ποδοσφαίρου στο Δ.Α.Κ Γρεβενών με την συμμετοχή Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και από τις 9 ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα.

Τιμήθηκαν με κάθε επισημότητα με κύπελλο, η πρωταθλήτρια ομάδα Πυρσός Γρεβενών, η 2η ομάδα Βετεράνοι Εορδαίας και η 3η ομάδα ΠΑΣ Φλώρινας, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες MINERS ΔΕΗ, Καστοριά 2012, Άγιος Γεώργιος Γρεβενών, Δικηγόροι Κοζάνης, Μακεδονικός Σιάτιστας, Κοζάνη.

Επίσης τιμήθηκαν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ποδοσφαιριστές Κωτούλας Γιάννης της Κοζάνης, Πάτρας Παναγιώτης της Σιάτιστας, Φλώρος Μάρκος Δικηγόρων Κοζάνης, Κυριακίδης Γεώργιος Αγίου Γεωργίου Γρεβενών, Πετρόπουλος Χρήστος MINERS ΔΕΗ, Κωνσταντινόπουλος Δημήτρης Φλώρινας, Γαβριηλίδης Χρήστος Βετεράνων Εορδαίας και Τσιοπλής Ιωάννης Πυρσός Γρεβενών.  

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι αύριο η εφημερία της Βορείου Ελλάδος "Metrosport" θα έχει δισέλιδο αφιέρωμα για τον Πρωταθλητή Πυρσό, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και του διοργανωτή της ιδέας αυτής, του κ. Δημήτρη Εμμανουηλίδη.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ:


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου