Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Πλαστοπροσωπία (!!!) στο παιχνίδι Παλαίμαχοι Κοζάνης – Βετεράνοι Εορδαίας


Περίπτωση πλαστοπροσωπίας είχαμε στο Πρωτάθλημα των Παλαιμάχων Δυτικής Μακεδονίας και στο παιχνίδι Παλαίμαχοι Κοζάνης εναντίον Βετεράνοι Εορδαίας!!!

Συγκεκριμένα αγωνίσθηκε από το 70' λεπτό και μετά παίκτης ο οποίος δεν ανταποκρίνεται στο πραγματικό δελτίο το οποίο δελτίο μάλιστα είναι του Δημήτριου Σταθόπουλου. 


Ο διαιτητής ωστόσο και σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ έγραψε στο Φ.Α. τα εξής: "Η ομάδα των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Κοζάνης χρησιμοποίησε στο 70’ λεπτό παίκτη οποίος δεν ανταποκρίνεται στο πραγματικό δελτίο. Το δελτίο αφορά τον ποδοσφαιριστή Σταθόπουλο Δημήτριο".


Όπερ σημαίνει ότι την ομάδα κινδυνεύει με βαριά "καμπάνα" και τις επόμενες ημέρες η διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος θα επιληφθεί επί του θέματος. 

Από εκεί και πέρα, στους άλλους αγώνες που διεξήχθησαν για την 12η αγωνιστική ο Κεραυνός Αγ. Γεωργίου πέρασε σαν… σίφουνας από την Σιάτιστα «συντρίβοντας» τον τοπικό Μακεδονικό με σκορ 2-5.

Στις νίκες επέστρεψε ο ΠΑΣ Φλώρινας που είχε ένα ήσυχο απόγευμα κερδίζοντας άνετα με 2-0 του miners ΔΕΗ, ενώ τέλος  το παιχνίδι που απομένει για να ολοκληρωθεί η αγωνιστική είναι αυτό ανάμεσα στον Πυρσό Γρεβενών και την ανεβασμένη στα τελευταία ματς, Καστοριά 2012 αύριο στις 17:30 μ. μ. στο ΔΑΚ Γρεβενών. 


Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 12η αγωνιστικής:

ΠΑΣ Φλώρινας – Miners ΔΕΗ (2-0)

Μακεδ. Σιάτιστας – Κεραυνός Αγ. Γεωργίου (2-5)

Παλ. Κοζάνης – Βετεράνοι Εορδαίας (5-2)

Πυρσός Γρεβενών – Καστοριά 2012 (2-1)


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (12η αγωνιστική)

Πυρσός Γρεβενών (25)

Βετεράνοι Εορδαίας (21)

ΠΑΣ Φλώρινας (20)

Καστορια 2012 (18)

Κεραυνός Αγ. Γεωργίου (17)

Miners ΔΕΗ (15)

Παλ. Κοζάνης (7)

Παλ. Μακ. Σιάτιστας (6)

Δικηγορικός Συλλ. Κοζάνης (1)




1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΓΡΑΨΑΤΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ!ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή